Εντυπωσιακή Διαφήμιση

fage-design-madness

Τίτλος: Plain Extraordinary
Διάρκεια: 48″
Πελάτης: FAGE
Εταιρία παραγωγής: Psyop /Smuggler
Ημερομηνία παραγωγής: 01.03.2011

fage-design-madness

Πόσες φορές δεν εντυπωσιαστήκαμε από μία διαφήμιση; Πόσες φορές δε θαυμάσαμε μία διαφήμιση για την εντυπωσιακή χρήση της τεχνολογίας, την άρτια παραγωγή της ή την εξαιρετική αισθητική της;

Σε μία σειρά από διαφημιστικά σποτ που δημιουργήθηκαν για την προώθηση του ελληνικού γιαουρτιού Total της εταιρίας ΦΑΓΕ στην Αμερική, οι δημιουργοί τους συνδύασαν τους κανόνες του μάρκετινγκ με την αισθητική της εικόνας και τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας. Μέσα από ένα κύμα αγνού κατάλευκου γάλακτος αναδύονται αγαλμάτινες μορφές που υπενθυμίζουν την ελληνική καταγωγή του προϊόντος και την προέλευσή του από αγνό αγελαδινό γάλα.

fage-design-madness

Η ομάδα Psyop που επιμελήθηκε καλλιτεχνικά τη δημιουργία των διαφημιστικών σποτ ανάμιξε τη ζωντανή δράση με την τεχνική του animation σε μια προσπάθειά τους να εικονοποιήσουν ένα “γευστικό” προϊόν και να το κάνουν “όμορφο” προκαλώντας όλες τις αισθήσεις.

fage-design-madness

fage-design-madnessΑκολουθούν δύο ακόμα μίνι διαφημιστικά σποτ με τίτλο Rain και Train αντίστοιχα για το ίδιο προϊόν.Δείτε επίσης:

Άφησε το σχόλιό σου

    Homepage / Αρχική Rss / Ενημέρωση twitter Facebook Stumble Upon Delicious Technorati Ads / Διαφημίσεις DesignMadness.gr
    Homepage / Αρχική
    Μαγειρική για φωτογράφιση Καθίστε στο θρόνο σας! Δείξτε το μπάνιο σας! Βαλίτσες με βρετανικό στυλ Κατοικία στην Ακίτα
    DesignMadness available on Android Market DesignMadness available on Ovi Store