Μόδα παραμυθιού…

marie-claire-Design-Madness-01

Όταν το παραμύθι ζωντανεύει, οι ήρωές του κινούνται με κινήσεις αιθέριες σχεδόν χορευτικές και τα ρούχα τους..είναι ό,τι πιο μοδάτο! Αυτό εμπνεύστηκαν οι παραγωγοί της αγγλικής έκδοσης του περιοδικού Marie Claire και πραγματοποίησαν μία φωτογράφιση βγαλμένη από παραμύθι, αλλά με την τελευταία λέξη της μόδας!

marie-claire-Design-Madness-02

Για την παραγωγή αυτή το Marie Claire συνεργάστηκε με το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας, το οποίο γιορτάζει φέτος τα 60ά του γεννέθλια, για να βρουν τις μπαλαρίνες και τους χορευτές, που θα γίνουν οι πριγίπισσες των παραμυθιών με τους πρίγκιπές τους. Η Σταχτοπούτα, η Ωραία κοιμωμένη και η Πριγκίπισσα Ζαχαρένια του Καρυοθραύστη ζωντανεύουν και φορούν…δημιουργίες του Kinder Aggugini σχεδιασμένες γι΄αυτές μόνο! Έχοντας δουλέψει για μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, από τη Vivienne Westwood μέχρι το Versace, ο Aggugini κλήθηκε να ονειρευτεί και να ντύσει τις πριγκίπισσες των παραμυθιών. “Πρώτα απ΄όλα, όμως, πρέπει να είναι μοδάτες”, σύμφωνα με τον Aggugini, σε σκηνικό ψηφιακής προβολής του Rob Ryan και με μακιγιάζ πασαρέλας από τον Terry Barber διευθυντή μακιγιάζ της MAC, οι πριγκίπισσες ξύπνησαν στο σήμερα πιο μοδάτες και λαμπερές από ποτέ με κρύσταλλα Swarovski να προσθέτουν λίγη ακόμα λάμψη.

marie-claire-Design-Madness-03

Για την Ωραία Κοιμωμένη, που τσιμπήθηκε το δάχτυλό της από το αδράχτι, ο Aggugini δημιούργησε ένα φόρεμα από μοχέρ και τούφες από μαλλί, σα να κοιμήθηκε πάνω στα κουβάρια από νήμα και αυτά να μπλέχτηκαν και να δημιούργησαν ένα φόρεμα στο σώμα της.

marie-claire-design-Madnessmarie-claire-design-Madness

Στην Πριγκίπισσα Ζαχαρένια από το παραμύθι του Καρυοθραύστη, όλα πάνω της θυμίζουν γλυκά και ζαχαρωτά. Με ένα φόρεμα σα να είναι φτιαγμένο από πολύχρωμα ζαχαρωτά, να έχει στριφογυρίσει στο ξυλάκι από μαλλί της γριά και με καλσόν ροζ ριγέ σαν από γλυφιτζούρι φαίνεται πιο γλυκιά και ζαχαρένια από ποτέ.

marie-claire-design-Madnessmarie-claire-design-Madness

Όσο για τη Σταχτοπούτα που μέσα στις στάχτες της βρήκε τελικά τον πρίγκιπά της και φόρεσε το κρυστάλλινο γοβάκι της, ο Aggugini άφησε το ταλέντο του να δημιουργήσει και πάλι. “Είναι η κόρη ενός βασιλιά, γι’αυτό κάλυψα το φόρεμά της με μια ‘σκόνη’ από κρύσταλλα Swarovski. Κι όσο για το κρυστάλλινο γοβάκι..τι άλλο εκτός από μία γόβα στιλλέτο Christian Louboutin γεμάτο από την κρυστάλλινη σκόνη..!

marie-claire-design-Madnessmarie-claire-design-Madness

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top