Zero της Zealous Creative

zero-design-madness

Έργο: “Zero”
Συγγραφέας: Christopher Kezelos
Παραγωγή: Christine Kezelos
Σκηνοθεσία: Zealous Creative

zero-design-madness

Ο “Μηδέν”, ο ήρωας της ομότιτλης ταινίας μικρού μήκους είναι γεννημένος σε ένα εικονικό κόσμο, όπου οι άνθρωποι κρίνονται από τον αριθμό τους. Εκεί ζει μόνος, καταπιεσμένος από την προκατάληψη της κοινωνίας μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει ένα θηλυκό μηδέν. Η γνωριμία αυτή θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει ότι στο μηδέν-τίποτα κρύβεται αποφασιστικότητά, θάρρος και πολύ αγάπη. Και όπως εύστοχα διατυπώνει σε μορφή ρητορικής ερώτησης ο συγγραφέας, πώς μπορεί κάτι να είναι τίποτα;

zero-design-madness

H ταινία μικρού μήκους “Zero” είναι γυρισμένη με τη τεχνική stop motion και βραβεύτηκε ως το καλύτερο animation στο LA Short Fest, στο Rhode Island International Film Festival, στο “Grand OFF” – World of Independent Film Awards στην Πολωνία και στα βραβεία ATOM. Το “Zero” βραβεύτηκε ακόμα για το σενάριό του, τον ήχο του, το design του, προβλήθηκε στο Hollywood Shorts και επιλέχθηκε για το φεστιβάλ Anifest.

zero-design-madness

Απολαύστε τη βραβευμένη ταινία μικρού μήκους “Zero”.

3 thoughts on “Zero της Zealous Creative”

  1. Μου θυμιζει λιγο..ή μαλλον πολύ το κονσεπτ του…”2″ !!!?!?!

    1. Το θεατρικό έργο “2″ του Δ. Παπαϊωάννου πραγματεύεται την ανδρική φύση και περιορίζεται σε αυτή. Ίσως η έντονη εναλλαγή κυνισμού και στοργής να στο θύμισε.

      Εμένα, στο μυαλό μου ήρθε το διαφημιστικό της Nissan “Η αξία του μηδέν

      1. μμ…βασικά εννοούσα ένα animation με τίτλο “2”…..με κάτι περίεργα αριθμημένα πλασματάκια όπως ο “0” …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top