Ξενοδοχείο Lords south beach

Lords-Design-Madness

Αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων: BDHM
Έργο: Lords South Beach ξενοδοχείο
Τοποθεσία: Μαϊάμι, Φλόριντα
Έτος: 2011
Φωτογραφίες: Lords

Lords-Design-Madness

Το διακοσμητικό γραφείο BHDM με έδρα τη Νέα Υόρκη ολοκλήρωσε τον εσωτερικό σχεδιασμό του πρώτου boutique gay ξενοδοχείου των ΗΠΑ στην παραλία του Μαϊάμι για λογαριασμό του Brian Gorman. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, του Lords South Beach οφείλεται στους ιδρυτές της BDHM, τον Dan Mazzarini, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν διευθυντής σχεδίασης των καταστημάτων Ralph Lauren και τον Brian Humphrey ο οποίος εργάστηκε ως διοικητικό  στέλεχος στην Calvin Klein και ως σχεδιαστής προιόντων στη Ralph Lauren Home.

Lords-Design-Madness

Στην είσοδο μας περιμένει μία λευκή πολική αρκούδα η οποία κρατάει ένα πολύχρωμο τόπι και μας προϊδεάζει για μία παιχνιδιάρικη διαμονή. Εσωτερικά τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κίτρινο και το τιρκουάζ αντιπροσωπεύοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Μαϊάμι. Οι ρίγες έχουν έντονη παρουσία και μετακομίζουν από τις κουρτίνες, στην πολυθρόνα και από εκεί στο προσκέφαλο του κρεβατιού. Οι τοίχοι είναι ντυμένοι με ριγέ κίτρινη και λευκή ταπετσαρία και οι πίνακες είναι σε pop art αισθητική.

Lords-Design-Madness

Το Lords South Beach που έχει πάρει τη θέση του ξενοδοχείου Nash αποτελείται από 54 δωμάτια, to εστιατόριο Cha Cha Rooster, το μπαρ Cabana στο χώρο της πισίνας και το μπαρ αναμονής όπου μπορείτε να απολαύσετε το κοκτέιλ σας φτιαγμένο με τη γνώση της Absolut.

Lords-Design-Madness

Lords-Design-Madness

Lords-Design-Madness

Lords-Design-Madness

Lords-Design-Madness

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top